Τύποι Ανελκυστήρων

 

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ασφάλεια, καλαισθησία και άνεση – οι αρχές που διέπουν τον σχεδιασμό μας προσφέροντάς τον ιδανικότερο ανελκυστήρα για κάθε απαίτηση. Ο ανελκυστήρας σας θα σας μεταφέρει σε ένα υψηλότερο επίπεδο άνεσης και λειτουργικότητας, έτσι ώστε το σπίτι σας να λειτουργεί ακριβώς για εσάς, και όχι το αντίθετο.

 

Η START προσφέρει ένα πλήρες φάσμα τυποποιημένων καθώς και κατά παραγγελία ανελκυστήρων ατόμων, οι οποίοι καλύπτουν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ακόμα και των πιο σύνθετων συστημάτων ανέλκυσης ατόμων.


lifts 1

  • Υδραυλικοί ανελκυστήρες ατόμων. Η οικονομική λύση. Οι Υδραυλικοί Ανελκυστήρες ατόμων της START είναι διαθέσιμοι σε 2 εκδοχές: με μηχανοστάσιο και άνευ μηχανοστασίου (MRL). Το υδραυλικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης είναι ουσιαστικά αθόρυβο και χωρίς κραδασμούς δίνοντας πολύ καλή ποιότητα κύλισης.

 

  • Ηλεκτρομηχανικοί Ανελκυστήρες ατόμων. Μεγάλες ταχύτητες - Ψηλά κτίρια. Οι ηλεκτρομηχανικοί ανελκυστήρες ατόμων της START χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (VVVF, Εncoder κ.α.). Εξαιρετική αξιοπιστία σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που τελεί στην μείωση του κόστους ζωής. Σύνθετα εξαρτήματα  με κορυφαίο αποτέλεσμα κατασκευής, σε εξαιρετική ποιότητα κύλισης. 

 

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Εμπνευσμένοι από τις υψηλές απαιτήσεις της εμπορικής αγοράς, οι ανελκυστήρες μικρών / μεγάλων φορτίων καθώς και οι πλατφόρμες εμπορευμάτων της START συνδυάζουν την αντοχή και την λειτουργικότητα με την ευκολία της χρήσης. Είτε χρειάζεστε έναν ανελκυστήρα για παλέτες ή εμπορευματοκιβώτια ή κάτι πιο εξειδικευμένου χαρακτήρα, η START μπορεί να προσφέρει τη λύση.

  • lifts 2Ανελκυστήρες μεταφοράς μικρών φορτίων, π.χ. φαγητού (πασάκια).
  • Ανελκυστήρες και Πλατφόρμες μεταφοράς μεγάλων φορτίων π.χ. αυτοκινήτων.
  • Ανελκυστήρες ειδικών κατασκευών π.χ. σε κτίρια χωρίς πρόβλεψη φρεατίου ανελκυστήρα.
  • Υδραυλικά Parking αυτοκινήτων εξοικονόμησης χώρου
  • Ειδικοί Ανελκυστήρες. Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να είναι όλοι οι πελάτες ικανοποιημένοι με ένα προϊόν κατευθείαν από το ράφι, έτσι στην START χρησιμοποιούμε την πολυετή τεχνική εμπειρία μας και τις πρακτικές γνώσεις για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη εξειδικευμένων ανελκυστήρων.

 

Όποια και αν είναι η εφαρμογή ή το περιβάλλον, η START μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική λύση, από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωση, με συνέπεια και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.