Οι υπηρεσίες μας

 


elavatorplanΜελέτη


Οι ειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρίας μας μελετούν τα δεδομένα κα τις ανάγκες του κτιρίου σας και σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και τις επιταγές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας.

 

Εγκατάσταση

Τα συνεργεία της START αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου μηχανικού της εταιρείας μας, με σκοπό την παράδοση ενός άρτιου συστήματος ανέλκυσης, ανταποκρινόμενοι ακόμα και στις πιο αυστηρές προθεσμίες παράδοσης.

 

Συντήρηση

SERVICE24 UKΗ START, κάτοχος Αδειών «Συνεργείου Συντήρησης», αναλαμβάνει την Συντήρηση, την Κάλυψη Βλαβών και την Ασφάλιση του ανελκυστήρα σας διαθέτοντας συνεργεία καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή ενώ το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας λειτουργεί 24 ώρες.

 

Ανακατασκευή / Ανακαίνιση

Σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές αναλαμβάνουμε τις εργασίες ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού του παλαιού σας ανελκυστήρα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ανελκυστήρων EN81-80, το οποίο πλαισιώνει την τρέχουσα νομοθεσία σχετικά με την λειτουργία των ανελκυστήρων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τελικός στόχος η παράδοση ενός ασφαλούς, λειτουργικού, και καλαίσθητου ανελκυστήρα, με ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ !

 

Αυτοψία παλαιών ανελκυστήρων

Ο αρμόδιος τεχνικός της START διενεργεί πλήρη έλεγχο του ανελκυστήρα σας και σας παραθέτει λεπτομερή τεχνική έκθεση με τις απαιτούμενες ενέργειες για την Πιστοποίηση αυτού από Κοινοποιημένο Φορέα Πιστοποίησης κατά τον προβλεπόμενο από το νόμο Περιοδικό Έλεγχο. Ζητήστε μας επιθεώρηση ΤΩΡΑ!